Multi-Gyn

Terapija i prevencija vaginalnih tegoba

PREPORUČITE

Multi-Gyn je kompletna linija proizvoda za intimnu negu. Proizvodi sprečavaju i tretiraju vaginalne tegobe kao što su svrab, suvoća, sekret ili neprijatan miris, kao i bakterijska vaginoza ili kandidijaza.

ActiGel

Multi-Gyn ActiGel trenutno ublažava svrab, iritaciju, osetljivost, crvenilo i bol, nastalih usled bakterijske infekcije. Tretira i sprečava bakterijsku vaginozu (BV) i dodatne neprijatnosti kao što su pojačan sekret i neprijatan miris.

FloraPlus

Multi-Gyn FloraPlus je efikasna u terapiji i prevenciji (ponavljanju) gljivičnih vaginalnih infekcija. To ublažava tegobe kao što su sekret, svrab, iritacija, crvenilo i osetljivost. FloraPlus ima direktan uticaj na simptome i prirodan je proizvod koji nema negativnog uticaja na vaginalnu floru. Pomaže rast dobrih bakterija i sprečava rast kandide.

LiquiGel

Multi-Gyn LiquiGel odmah olakšava suvoću vagine, iritaciju i svrab. Stimuliše prirodno vlaženje, sprečava iritaciju i optimizuje stanje vaginalnog tkiva. Idealan je tokom i nakon menopauze.

Komprese

Multi-Gyn komprese mogu da se koriste kod tegoba kao što su iritacija, osip, preopterećena tkiva, oštećena koža ili hemoroidi. Idealne su za olakšanje tegoba tokom trudnoće i nakon porođaja. Namenjene su trudnicama koje pate od hemoroida i za bolno vaginalno područje posle porođaja.

FemiWash

Multi-Gyn FemiWash je koncentrisana pena, samo za upotrebu u intimnoj regiji. Čisti i osvežava intimno područje. Blag je i ne dovodi do iritacije, pogodan je čak i za osetljivu kožu jer ne remeti normalnu floru. 

Ima uravnotežen pH, bez parfema je i konzervansa.

IntiSkin

Multi-Gyn IntiSkin obezbeđuje direktno olakšanje tegoba koje se mogu javiti u intimnoj regiji, kao što su svrab, iritacija i osećaj peckanja usled brijanja, nošenja higijenskih uložaka, upotrebe toalet papira, nakon sporta ili seksualnih aktivnosti.

IntiFresh

Multi-Gyn IntiFresh je ručno pakovanje koje se sastoji od 12 intimnih maramica za blagu intimnu higijenu i za osećaj svežine.

Vaginalni irigator

Multi-Gyn vaginalni irigator je proizvod za ispiranje za optimalnu vaginalnu higijenu. Sastoji se od praktične bočice sa fleksibilnim uskim grlom i može da se koristi u kombinaciji sa Multi-Gyn Tabletama.